Новини

Генштаб ЗСУ проведе перевірку ситуації в 59-ій вінницькій бригаді після заяв парамедикині Катерини «Пташки» Поліщук

15 липня 2024, 11:34

За словами "Пташки", накази командира бригади, його свідома недбалість та нехтування життям та здоровʼям особового складу призвели до гибелі великої кількості військовослужбовців, в тому числі і з високих керівних посад.

Про це повідомили на фб-сторінці Генерального штабу ЗСУ.

Перевірку щодо з'ясування обставин нещодавніх втрат серед особового складу проведе комплексна робоча група на чолі з начальником Військової служби правопорядку ЗС України. Відповідне рішення прийняв Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. 

"Головнокомандувачем ЗС України прийнято рішення щодо виїзду в зону відповідальності з'єднання  комплексної робочої групи на чолі з начальником Військової служби правопорядку ЗС України», - йдеться в повідомленні Генерального штабу.

Нагадаємо, вчора, 14 липня, парамедикиня Поліщук закликала провести перевірку дій командира 59 ОМБр Богдана Шевчука. За її словами, його «накази, свідома недбалість та нехтування життям та здоровʼям особового складу, дії, призвели до гибелі великої кількості військовослужбовців, в тому числі і з високих керівних посад».


Фото з особистої сторінки Катерини «Пташки» Поліщук в Інстаграм

Поділитися :