Новини

Голова Нацполіції Іван Вигівський представив нового керівника поліції Вінниччини

12 жовтня 2023, 13:26

Іван Іщенко – нинішній керівник ГУНП у Вінницькій області, очолить поліцію Чернігівщини.

Як інформують на сайті ГУ Нацполіції України у Вінницькій області, новим керівником ГУ Національної поліції області став Юрій Пархоменко, який до цього був начальником Департаменту міграційної поліції Нацполіції.

За словами Івана Вигівського, Юрій Пархоменко - досвідчений правоохоронець. Керівник, якого поважають підлеглі. Він починав службу в органах внутрішніх справ з посади слідчого міського відділу УМВС в Сумській області у 2003 році. 

Керував відділенням боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, займав керівні посади в підрозділах УБОЗ, внутрішньої безпеки в Сумській та Київській областях. Обіймав посаду заступника начальника Департаменту карного розшуку Національної поліції України.

«Юрій Олександрович свої задачі отримав – відповідальні, проте досяжні. Варто розуміти, що під час повномасштабної війни людський моральний та психологічний ресурс вичерпується, через що криміногенна ситуація може загострюватися, а очікування та вимоги від суспільства до поліцейських тільки зростають. І саме наша відповідальність – створити всі умови безпеки для громадян і забезпечити надання поліцейських послуг», — зазначив Іван Вигівський.

Голова повідомив, що попередній очільник поліції області Іван Іщенко відтепер очолюватиме поліцію Чернігівської області.

Поділитися :