Новини

"Готові до наступного опалювального періоду майже на 90%" - КП "Вінницяміськтеплоенерго"

30 серпня 2023, 12:57

Фахівці підприємства здійснюють ремонт та технічне обслуговування котлів, котелень, індивідуальних та центральних теплових пунктів. Тепловики вже замінили близько 2,7 км тепломереж у двотрубному прокладанні на 11 ділянках.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, наразі роботи із реконструкції тепломереж проводяться на ділянках по вул. Д. Нечая, вул. А. Первозванного та 1-му Київському провулку. У КП "Вінницяміськтеплоенерго" зазначають, що тут планується замінити ще понад 830 м аварійних трубопроводів у двотрубному прокладанні на нові попередньо ізольовані.

Окрім того, у рамках підготовки до опалювального періоду 2023-2024 років, комунальники уже провели ремонт та технічне обслуговування:

  • на 44 котельнях з 48;
  • на 59 центральних теплових пунктах (ЦТП) з 59;
  • на 426 індивідуальних теплових пунктах (ІТП) з 429;
  • в 1365 теплових камерах з 1435.

Також тепловики уже завершили проведення гідравлічних випробувань 175,3 км тепломереж у двотрубному виконанні.

"Минулий опалювальний період, завдяки титанічним зусиллям наших тепловиків та енергетиків, Вінницька громада пройшла гідно. Проте не варто забувати, що наша країна й досі перебуває у стані війни і ворог може поновити терористичні атаки на об’єкти критичної інфраструктури України. Ми також закликаємо вінничан звертатись до своїх голів ОСББ та управляючих компаній щодо перевірки стану внутрішньобудинкових систем опалення. Оскільки, згідно із Законом України «Про житлово-комунальні послуги», саме на них лежить відповідальність за обслуговування внутрішньобудинкових систем відповідно до договорів, укладених зі співвласниками житлових будинків", - зазначив директор департаменту міського господарства ВМР Роман Фурман.

Поділитися :