Новини

«Готуємось до школи разом»: вінницькі поліцейські ініціювали благодійну акцію 

26 серпня 2022, 09:42

В рамках акції «Готуємось до школи разом» вінничани можуть підтримати майбутніх школярів та школярок у підготовці до нового навчального року.

На сторінці поліції Вінниччини у Фейсбук зазначається, що 25 серпня на Європейській площі відбувся перший день благодійного проєкту «Готуємось до школи разом». Працівники ювенальної поліції розмістили на Європейській площі контейнер, куди можна принести речі, які стануть в пригоді під час навчання діткам, які постраждали внаслідок воєнної агресії росії, внутрішньо переміщеним дітям, сім'ї яких опинилися у складних життєвих обставинах.

Водночас 26 серпня контейнер перемістять до фонтану «Сонячна система» на проспекті Космонавтів. З 11 до 21 години сюди можна принести речі, які стануть у пригоді школярам під час навчання.

Ювенальні поліцейські знають усі сім’ї, які потребують такої допомоги, і зібрані протягом акції речі, канцелярські товари, шкільні набори, рюкзаки, портфелі, книжки та підручники передадуть школярам з цих родин.

Підтримати гостей заходу зголосились аніматори з дитячого розважального центру «Країна Мрій». Поки батьки долучались до благодійної акції та передавали канцелярські приладдя, їх дітлахи танцювали запальні танці із улюбленими героями мультфільму.

Поділитися :