Новини

Гуманітарну та матеріальну допомогу отримали вдови ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС у Вінниці

25 квітня 2023, 09:43

На сьогодні у місті проживає майже 2 500 тисячі осіб постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Усі вони, відповідно до своїх категорій та потреб, отримують державні та муніципальні пільги.

Як інформують на сайті міської ради, з нагоди 37-х роковин Чорнобильської катастрофи, вдови ліквідаторів, які перебувають на обліку у департаменті соціальної політики міської ради почали отримувати матеріальну та гуманітарну допомогу.

Так, понад 50 вдів ліквідаторів, які мають інвалідність, отримали продуктові набори. До них увійшли, зокрема, макарони, крупи, тушкованки, борошно, олія, цукор, чай та інше.

“Загалом же на обліку у департаменті соціальної політики перебуває 280 вдів ліквідаторів наслідків на ЧАЕС. Усі вони, відповідно до нашої Комплексної програми “Основні напрямки соціальної політики” до кінця місяця отримають матеріальну допомогу – це 50% від прожиткового мінімуму для працездатних осіб станом на 1 січня поточного року”, – каже директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Поділитися :