Новини

Художник з Вінниці, засуджений за розбещення неповнолітніх дівчаток, подав апеляцію

12 березня 2024, 10:03

Чоловік під приводом приватних уроків з малювання вдома, користуючись авторитетом вчителя, здійснював фізичне та інтелектуальне розбещення дітей.

Як інформують на фб-сторінці Вінницької обласної прокуратури, сторона захисту подала апеляційні скарги, в яких просила вирок суду першої інстанції скасувати та закрити кримінальне провадження за відсутністю в його діяннях складу злочинів.

Вінницький апеляційний суд залишив без змін вирок Вінницького міського суду, яким 56-річного вінничанина засуджено до 12 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права займатися педагогічною діяльністю строком на 3 роки.

"Його визнано винуватим у розбещенні малолітніх і неповнолітніх дівчаток, а також у виготовленні та зберіганні дитячої порнографії ( ч. ч. 1, 2 ст. 156, ч. 3 ст. 156-1, ч. ч. 1, 3, 4 ст. 301-1 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Чоловік здійснював фізичне та інтелектуальне розбещення дітей. Крім того, з однією з потерпілих засуджений листувався у месенджері, пропонував зустрічі інтимного характеру та у подальшому вчинив стосовно неї розпусні дії.

"Вирок набрав законної сили", - наголошують у прокуратурі.

Поділитися :