Новини

Інноваційна діяльність у роботі Пироговки в умовах війни

20 січня 2023, 10:25

Вінницька обласна клінічна лікарня імені Миколи Пирогова сьогодні є своєрідним медичним «хабом» в сенсі обслуговування жителів Вінниччини, внутрішньо переміщених осіб а також усіх, хто постраждав внаслідок військових дій. 

Від початку військових дій цей медичний заклад працює у режимі «24/7». В грудні було призначено нового директора лікарні. Ним став Василь Паненко, який до цього очолював Вінницьку обласну клінічну дитячу лікарню. Які актуальні завдання вирішує сьогодні персонал лікарні в умовах воєнного стану, як переформатовано роботу лікарні у зв’язку із військовими діями – про це говорили в ефірі проекту «Рефлекторія».

«Наша лікарня сьогодні активно втілює інноваційні технології: це і трансплантації, це і нові методики ендоскопічної хірургії, імплантації. Я надзвичайно задоволений колективом: це понад півтори тисячі справжніх професіоналів, з великим досвідом, високими фаховими спеціалізаціями, і, головне – прагненням створити належний атмосферний простір для якісної комунікації між пацієнтом і лікарем. Тішить, що всі співробітники медзакладу налаштовані на якісну роботу, колектив єдиний у прагненні вирішувати усі нагальні завдання, усі виклики нашого суворого сьогодення» - сказав в нашому етері Василь Паненко.

ВОКЛ ім. М.Пирогова на сьогодні освоює пакети НСЗУ, має належну технічну базу. Втім, питання щодо оснащення сучасним технологічним обладнанням завжди актуальне: директор лікарні постійно вишукує нові можливості щодо оснащення новим інструментарієм та медичною апаратурою.

Поділитися :