Новини

Інвестиційна і бюджетна діяльність в стратегії розвитку Вінниці

16 січня 2023, 10:28

Про те, яким чином сформовано бюджет Вінницької ТГ, розповіла депутатка Вінницької міської ради, голова бюджетної комісії, заступниця директора КП ВМР «Інститут розвитку міст» Світлана Ярова. 

Інвестиційна, фінансово-бюджетна та проєктна діяльність Вінницької міської ради були темою розмови в прямому ефірі проєкту «Рефлекторія» із депутаткою Вінницької міської ради, головою бюджетної комісії, заступницею директора КП ВМР «Інститут розвитку міст» Світланою Яровою. Яким чином сформовано бюджет Вінницької територіальної громади на 2023-й рік, за рахунок яких податків і зборів він наповнюватиметься, І, головне – на що розраховані головні видатки?

«Звісно, найперше і найголовніше – це українська армія, ЗСУ та сили Територіальної оборони. Сьогодні як ніколи гасло «Все для Перемоги!» є актуальним. До того ж, Вінницька територіальна громада активно допомагає жителям України, які перебувають на деокупованих територіях. Ми надаємо гуманітарну допомогу Балаклії, Бахмуту, Херсону та іншим містам» - сказала пані Світлана.

Також гостя студії розповіла про основні аспекти роботи Міжрегіонального гуманітарного штабу, про нові пакети гуманітарної допомоги та акції, які нині започатковані штабом на підтримку українських військових, які виборюють нашу свободу на лінії фронту.

Поділитися :