Новини

«Інвестуйте у Вінниці»: Сергій Моргунов розповів про конкурентні переваги міста

2 вересня 2020, 17:05

Вінниця приваблює як великі компанії, так і створює умови для малого та середнього бізнесу. Місто продовжує розвиватися як комфортне для життя і зручне для ведення бізнесу.


Відео, у якому йдеться про конкурентні переваги Вінниці у порівнянні з іншими містами, з'явилось на сторінці міського голови Сергія Моргунова. 

Зазначається, що у нашому місті розбудовуються індустріальні парки, які стануть майданчиком для нових інвесторів. Вже «зайшли» дві компанії: вітчизняна «Укро-Експертпостач» та «ТІСІЕС УКРАЇНСЬКІ ІНВЕСТИЦІЇ» – з португальським капіталом.

«Вони планують розмістити свої підприємства у межах Вінницького індустріального парку. Також готуємо базу для майбутнього інноваційно-технологічного парку «Кристал». Надаємо антикризову підтримку підприємцям», – йдеться у дописі.

                                          

Крім цього, зараз у Вінниці працюють над одним з наймасштабніших інвестпроєктів – будівництвом заводу з виробництва спортивного спорядження австрійської компанії HEAD на території індустріального парку «Вінтер Спорт». Очікується, що перший етап робіт розпочнеться наступного року.

Для нас дуже важливо, щоб наш партнер успішно реалізував свої наміри, адже це нові робочі місця для вінничан і поповнення бюджету громади. Час інвестувати у Вінниці – ми запрошуємо до співпраці!

Зі свого боку міська команда обіцяє створювати широкі можливості та забезпечувати якісне супроводження для інвесторів зі всього світу.

Нагадаємо, що за останні п’ять років у місті відкрили три нові заводи, а в секторі економіки створили 9000 нових робочих місць.

Поділитися :