Новини

Керівник вінницького ФК "Нива" повідомив про те, що йде з посади

4 грудня 2020, 12:33

Причиною свого рішення Вадим Кудіяров назвав проблеми із фінансуванням клубу.

Про рішення керівника футбольного клубу "Нива" стало відомо 4 грудня. Своє рішення Вадим Кудіяров прокоментував у дописі на сторінці у фейсбук. Зокрема, колишній керівник "Ниви" подякував за спільну роботу протягом останніх 5 років гравцям та тренерам клубу та висловив сподівання на подальше професійне зростання нивівців. Причиною свого рішення Вадим Кудіяров назвав проблеми із фінансуванням клубу, через що вінницька "Нива" втрачала молодих потенційних гравців.

"Протягом останніх 5 років разом із колегами робили все можливе, аби налагодити системну роботу у ФК «Нива» задля піднесення професійного футболу на Вінниччині. Багато чого вдалося, дещо не зуміли зробити. Шкода, що у «Ниви» немає повноцінної підтримки і немає умов, щоб ми могли продовжити цю роботу на серйозному рівні. Я особисто втомився бігати із протягнутою рукою по кабінетам, кожні півроку просити кошти на існування клубу. Більше це робити не хочу!

Ми створили чітку вертикаль клубу, і це приносить гарні плоди. Молоді вихованці вінницького футболу у «Ниві» стабільно прогресують, недарма ними цікавляться представники більш заможних клубів. Зважаючи на відсутність нормальних умов для розвитку професійного футболу в регіоні, вважаю, що ми вижали максимум можливого", - зазначив Вадим Кудіяров.

Поділитися :