Новини

Керуючою компанією вінницького індустріального парку стало товариство U PARKS

28 жовтня 2022, 13:39

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов наголосив, що після перемоги розпочнеться відбудова України, яка включає відновлення та зміцнення економічного потенціалу, тому місто створюватиме належні умови роботи й для релокованих підприємств.

Компанія UPARKS реалізовуватиме на базі індустріального парку Вінниці інноваційний проєкт у харчовій промисловості. Депутати міської ради на сесії затвердили результати конкурсу з вибору керуючої компанії  вінницького індустріального парку. Міський голова зазначив, що Вінниця дуже зручна в плані логістики, тому розміщення індустріального парку вигідне з огляду на близькість до сировини, технологічних баз та перевезення через кордон. Також компанія U PARKS зацікавлена в тому, щоб залучити потенційних інвесторів.

"Нагадаю,  влітку  вінницький  муніципалітет і керівництво ТОВ “Юпаркс” підписали угоду про співпрацю на п’ять років. Таким чином на базі вінницького індустріального  парку з'являться  додаткові можливості для нових виробництв та переміщення потужностей релокованих підприємств, що важливо в умовах воєнного часу", - наголосив очільник громади.

За словами Сергія Моргунова, перший запуск виробництва екологічно чистої продукції та створення робочих місць відбудеться  до кінця 2023 року. 

"Ще недавно ми спілкувались з представниками U PARKS на конференції в Лугано, а сьогодні це товариство вже розпочинає роботу у Вінниці. Ця компанія займається переробкою сільськогосподарської продукції, виробництвом продуктів харчування, яке є в загальнонаціональних мережах. Тобто, вони досить потужно працюють по всій Україні. Важливо, що вони будуть виробляти органічну та екологічно чисту продукцію. Ми домовилися, що перший запуск виробництва і створення робочих місць відбудеться до кінця 2023 року. Маємо надію, що спільно з ними ми достатньо серйозно покращимо економічний потенціал нашого міста та створимо нові робочі місця", - зазначив міський голова.

Поділитися :