Новини

Клієнти Вінницького центру реабілітації "Гармонія" відвідали новорічне циркове шоу у театрі ім. Садовського

3 січня 2024, 17:17

Подія, яку провели на благодійних засадах, відбулась 2 січня. 

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, подібні заходи регулярно проводяться для клієнтів Центру. Він став чудовою нагодою для дітей з інвалідністю соціалізуватися та розширити свій світогляд. 

"Такі заходи – чудова нагода просто гарно провести час, зустрітися з друзями та поспілкуватися. Адже після вистави чи концерту ми обговорюємо переглянуте, ділимося враженнями один з одним. Театральні вистави включають людей з інвалідністю в соціум, щоб вони відчували, що є такими, як і всі інші: можуть також піти в театр, побути глядачем та насолодитися прекрасним", - розповідає вихователька по роботі з дітьми з інвалідністю Тетяни Тетер.

До театру на виставу "Маленька країна" завітали 30 «гармонійців»: це діти та молодь з інвалідністю, а також їхній супровід: зазвичай це батьки. З мамою на спектакль завітала 9-річна Дарина. Дівчинка має проблеми із зором та є клієнтом “Гармонії” два роки. Вистава – не перша для Дарини, разом з центром реабілітації вже були у театрі неодноразово.

«Для нас це завжди справжня подія. Ми з донькою готуємося, збираємося, а після вистави – ще довго обговорюємо побачене. Так донечка отримує позитивні емоції. Мені здається, вона живе такими заходами. Це важливо для діток», – зазначає мама Дарини.


Фото: Вінницька міська рада  

Поділитися :