Новини

Колонка Marshall в дорогу та подорожі: краща акустика у світі

5 вересня 2023, 12:28

#партнерський_матеріал

Якісна музика під час подорожі чи відпочинку має важливе значення. Вона допомагає розслабитися, згадати цікаві моменти життя, провести гарно час з близькими людьми. Вибір акустичних систем для дороги та подорожей сьогодні вражає. Можна купити портативну колонку у ціновому діапазоні від 899 гривень та вище. Але справжні меломани, котрі не звикли йти на компроміси, прагнуть обирати найкраще.

Портативні колонки Marshall для вашого захоплення музикою

Marshall Amplification – один із провідних виробників акустичних систем у світі. Компанію було засновано в 1962 році. З тих часів підсилювачі та динаміки Marshall бажали б бачити на своїх концертах найвідоміші музиканти та виконавці. Якщо ж шукаєте портативну акустику для якісного прослуховування улюблених груп та колективів, колонка Marshal, купити котру можна в інтернет-магазині “Цитрус” з доставленням Україною, запропонує найвище задоволення від музики.

Секрети неперевершеного звучання колонок Маршал

Передовсім, якість звуку багато залежить від матеріалів, з яких виготовлено колонку. Портативні колонки Marshall виготовляються з високоякісних матеріалів: алюміній, шкіра та метал. Вони мають міцну конструкцію, яка витримує удари та падіння. Водонепроникний корпус дозволяє використовувати їх на відкритому повітрі. Одночасно вони вражають своїм класичним дизайном зі знайомим логотипом.

У компанії Marshall завжди прагнули, щоб їхня продукція тішила якісним звуком. В портативних колонках використовуються сучасні технології, що дозволяють досягти балансу між глибокими низькими частотами, чіткими високими та насиченими середніми.

Серед основних секретів якісного звучання портативних колонок Marshal слід виокремити:

  • Адаптивна еквалізація – вбудована система корекції звуку автоматично адаптує звучання до зовнішнього середовища.
  • Двоканальне звучання – конструкція колонок дозволяє отримувати стереофонічний звук, навіть якщо фізично вони є моноблоками.
  • Високоякісні динаміки, що забезпечують чистоту та глибину звуку.

Окрема перевага полягає у тому, що портативні колонки Маршал підтримують два способи під’єднання до джерела музики – через AUX роз’єм або через Bluetooth. Не секрет, що саме дротове з’єднання забезпечує найкращу якість сигналу. Втім молодь полюбляє Bluetooth зв’язок, адже до одного динаміку можна під’єднувати відразу декілька смартфонів та слухати різну музику.

Сучасні технології для вашої насолоди

Додамо, що Marshall пропонує різноманітні технології для поліпшення якості звучання, підсилення басів та високих нот:

  1. Bass Reflex;
  2. Tri-Amp – різні частоти транслюються на три динаміки одночасно для отримання неймовірного стерео ефекту;
  3. Stack Mode – також дозволить об’єднати декілька колонок в єдину стерео систему;
  4. Максимальна персоналізація – на верхній панелі розташовано регулятори для створення власних налаштувань, підсилення чи послаблення різних частот.

Колонки Marshal, хоча й мають класичний культовий дизайн, тішать покупця й іншими сучасними технологіями. Наприклад, вбудована батарея гарантує майже цілу добу автономного використання без необхідності зарядження. Колонки підтримують технологію швидкої зарядки. А рівень заряду відображається на верхній панелі.

Акустика цього бренду може, на перший погляд, видаватися занадто дорогою. Але покупці знають, на що витрачають кошти, адже насолода від найкращого відтворення музичних треків є найвищою нагородою для справжніх меломанів.

Поділитися :