Новини

Коля Сєрга, Саша Чемеров і Ярмак презентували пісню, написану за наказом командира вінницької 59-ої бригади

8 травня 2023, 09:31

Разом з командиром 59-ої окремої мотопіхотної бригади Вадимом "Борсуком" Сухаревським в його кабінеті музикант дописав третій куплет "присяги піхотинця". 

До створення пісні Коля Сєрга запросив свого колегу Сашу Чемерова, який одразу після телефонної розмови написав перші рядки композиції, а під час його візиту до бригади з командиром вже був затверджений перший куплет.

«Ця пісня оспівує шляхетних воїнів піхоти, що виконують найнебезпечніші завдання. Піхота іде першою в бій, щоб нищити ворога, і разом з тим, вони йдуть і останніми, роблячи зачистку вже деокупованих територій», – розповів Саша Чемеров.

Разом з командиром бригади в його кабінеті музикант дописав третій куплет “присяги піхотинця”. Також до створення композиції доєднався Саша Ярмак, який зараз воює на Харківському напрямку. Виконавець дистанційно записав декілька фрагментів від себе.

«Наше завдання показати важливість піхоти і, в першу чергу, показати це для них самих. Ця пісня потрібна, щоб суспільство зрозуміло, хто є справжніми героями і на кому все тримається», – розповідає про пісню «Піхота» Коля Сєрга.

Це не перша пісня написана для ЗСУ. «Культурний десант» продовжує свою роботу, щоб супроводжувати важливі військові події.

Поділитися :