Новини

Команда вінницького "Колосу" виборола перше місце на Всеукраїнських спортивних змаганнях з греко-римської боротьби

11 червня 2021, 18:23

Загалом у вінничан чотири золоті медалі, дві срібні і кілька бронзових.

Про це "Місту над Бугом" повідомив тренер-викладач Вінницької дитячо-юнацької спортивної школи Артем Кудик. Каже, не пам’ятає такого результату за останні 5-7 років.

"Змагання проводяться один раз на рік. Вони відбулись у місті Скадовськ. Команда вінницького "Колосу" зайняла перше командне місце. Ми завоювали 4 золоті нагороди, 2 срібні та кілька бронзових нагород. Ще були спортсмени, які посіли четверті, п'яті місця. Це перший раз, наскільки я пам'ятаю, за останні 5-7 років, коли Вінницька область зайняла перше командне місце", – розповів Артем Кудик.

Перші місця у Артема Лисиці, Богдана Вдовіна та Назара Громського, Олександр Кобась. Срібні медалі у Влада Мудрого та Арсена Пащенко.

"Висловлюємо подяку керівництву Вінницької ДЮСШ "Колос", директору Мохнику Андрію Володимировичу, завучу школи Коноваловій Світлані Юрійовні та голові Вінницької обласної ради фізкультурно-спортивного товариства "Колос" Сергію Пилиповичу Татусяку за допомогу в участі нашої команди на цих змаганнях", – наголосили вихованці Вінницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи "Колос".

Поділитися :