Новини

Команда Вінницького терцентру виборола перше місце у Відкритому Чемпіонаті області з чирлідингу

20 травня 2024, 11:56

У змаганнях взяли участь 105 команд у різних вікових категоріях, зокрема, і команда Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування «Golden age 60+». 

Як інформують на сайті міської ради, танцівниці золотого віку посіли почесне перше місце у своїй категорії.

«Відвідувачі нашого Терцентру активні і в творчості, і у спорті, і в патріотичній діяльності. Ми пишаємося тим, що заклад відвідують такі ініціативні підопічні, які не збираються зупинятися на досягнутому ні в 60, ні в 80 років. Вітаємо команду «Golden age 60+» з перемогою!» – зазначила директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

Команда Терцентру «Golden age 60+» складається з 16 танцівниць. Найстаршій з них – 75 років. Середній вік учасниць команди – 68,5 років.

Тренує команду майстер спорту міжнародного класу, президентка федерації вінницького чирлідингу Яна Вихованець. За її словами, до виступу учасниці готувалися декілька місяців. За цей час встигли опанувати основні рухи, відточили синхронність та відчуття ритму. Результати не змусили себе чекати – і чирлідерки Терцентру вибороли золото у своїй категорії на чемпіонаті.

Слід зазначити, це вже не перша перемога команди «Golden age 60+». Золото вони здобули також у грудні 2023 року на змаганнях у Львові.

Щоб стати відвідувачем Терцентру та мати можливість потрапити на різноманітні гуртки для людей поважного віку, звертайтесь за номером телефону: (0432) 67 05 90 або за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50.

Фото:фб/Вінницький міський територіальний центр соціального обслуговування 

Поділитися :