Новини

Командування однієї із військових частин відзначило вінничанина за сумлінне проходження військової служби

7 жовтня 2022, 14:59

Сержант Артур Мілованов "проявив особисту мужність і героїзм, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку".

Як повідомляють у міській раді, з початком російсько-української війни багато вінничан були вимушені замінити теплі ліжка на холодні бліндажі, звуки будильника на артилерійську канонаду, а цивільне життя – на військову службу.

Справжні герої кожного дня борються для того, аби Україна була незалежною та суверенною державою. Вони кожного дня проливають кров заради майбутнього нашої країни та мирного життя нащадків.

"Командир однієї із військових частин відзначив достойні вчинки вінничанина, сержанта Артура Мілованова який проявив особисту мужність і героїзм, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя при забезпеченні національної безпеки і оборони, відсічі й стримування збройної агресії російської федерації та сумлінно виконує службові обов’язки", - йдеться у повідомленні.

Як і тисячі вінничан, які у тяжкий час стали на захист України, цей сержант є прикладом для кожного мешканця нашої територіальної громади та майбутніх поколінь.

Поділитися :