Новини

Комунальники готові прибирати сніг у Вінниці та посипати протиожеледною сумішшю дороги і тротуари

18 січня 2022, 10:29

Вчора  у місті значно погіршилася погода: розпочався мокрий сніг з дощем, не вщухали сильні пориви вітру.

Начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський зазначив, що у разі потреби спецтехніка готова розчищати місто від наслідків снігопаду та посипати дороги та тротуари протиожеледними матеріалами. Про це повідомляють на сайті міськради.

«Наразі комунальна техніка готується прибирати місто від снігу та посипати протиожеледною сумішшю. Зазвичай робота снігоприбиральної техніки ускладнюється через автомобілі, які люди припарковують на узбіччях доріг. Тому звертаюсь до автомобілістів з проханням: не паркувати свої автівки на узбіччях та дати можливість комунальним службам якісно прибирати місто від снігу», – каже начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


У департаменті житлового господарства розповіли, що у разі погіршення погодних умов 300 двірників прибиратимуть сніг у дворах багатоповерхівок та посипатимуть доріжки протиожеледними матеріалами.

Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій – прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна варта.

Читайте також:
Вінничан запрошують на "Чай Фест"

Поділитися :