Новини

КП «Вінницяміськтеплоенерго» готове до опалювального сезону - акт готовності

21 вересня 2022, 13:02

Підприємство провело ремонт та профілактику всіх котелень, центральних теплових пунктів, та індивідуальних теплових пунктів. Також зробили гідравлічні випробування теплових мереж та виконали роботи з планової повірки приладів обліку

На сайті міської ради повідомляють, що за результатами перевірки, яка проводилась з 13 по 15 вересня за участю представників Управління Держенергонагляду у Вінницькій області, відповідно до «Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду», затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 р. за № 620/378, отримало Акт готовності до роботи в опалювальний період 2022-2023 рр.

Підприємство провело ремонтно-профілактичні та налагоджувальні роботи у всіх 48 котельнях, 63 центральних теплових пунктах, 418 індивідуальних теплових пунктах та у 1445 теплових камерах.

Провели гідравлічні випробування теплових мереж, загальною протяжністю 175 км у двотрубному виконанні.

Виконали роботи з планової повірки приладів обліку теплової енергії, природного газу, електричної енергії та холодної води.

Роботи з капітального ремонту тепломереж було проведено на 16 ділянках. Наразі завершуються роботи із заміни аварійних мереж на 6 ділянках.

 

Поділитися :