Новини

"Краса допоможе - Україна переможе!"- благодійна акція

13 квітня 2023, 15:54

"Краса допоможе - Україна переможе!"- благодійний мистецький проект, який спрямовано на підтримку ЗСУ. Про нього розповів організатор, директор ЗК «Міський Палац мистецтв» Євген Майданик.

«Цей проєкт ми вирішили створити як своєрідне поєднання мистецтва, виступів красунь –учасниць минулорічного конкурсу «Міс Вінниця», благодійного аукціону й акції, адже нині усі зусилля, будь-які ініціативи, спільна робота та ресурси мають бути спрямовані на єдину мету – здолання ворога і перемога України. На сцені виступатимуть наші вінницькі співкаи, танцюристи, естрадники, а також запрошені гості – Міла Нітіч та Дмитро Шуров (ПІАНОБОЙ); паралельно відбуватиметься благодіний аукціон, як в онлайн, так і «вживу» та триватиме збір коштів-«донатів» на ЗСУ. Хочу зазначити, що абсолютно усі кошти: і від продажу лотів аукціону, і від продажу квитків, і від донатів ми спрямовуємо цього разу на придбання комплекту дронів та відповідної апаратури із програмним забезпеченям для однієї ін наших військових частин. До речі, запрошені співаки також віиступатимуть безкоштовно – це їхня «волонтерська» підтримка»- сказав пан Євген в етері проєкту «Рефлекторія».

До речі, дата проведення акції – 20 квітня – обрана не даремно: саме цей день відзначається як Міжнародний день подяки волонтерам. Все дійство транслюватиметься на сторінках в фейсбук та на сайтах Міського палацу мистецтв, а також на усіх ресурсах радіо «Місто над Бугом» - головного інформаційного партнера проєкту «Краса допоможе – Україна переможе!».

Поділитися :