Новини

"Краса не потребує жертв": вінницький дует "ІнТоNації" записав новий відеокліп на соціально-екологічну тему

11 січня 2021, 09:54

У пісні вокалістки висловили протест проти експлуатації тварин у хутряній промисловості.

Вінницький молодіжний дует “ІнТоNації” оприлюднив нову відеороботу на соціальну-екологічну тему. Це кавер на відому пісню. Своєю відео роботою у сатиричній формі вокалістки Тоня Пастушенко і Вероніка Ганай висловлюють протест проти експлуатації тварин у хутряній промисловості. Як йдеться в описі до відеороботи, краса не завжди потребує жертв. 

"Проте тенденції сучасного світу закладають у цей вислів присмак болю, страждань та смерті. Адже сьогодні красою мотивують навіть убивство невинних тварин. Але чи не спотворили ми тим самим значення істинної краси? Можливо, варто зупинитися й переосмислити наші "жертви", усвідомити, чи дійсно самоствердження варте вбивств і ран?" - пишуть дівчата.

Знімала кліп вінницька фотографиня Юля Комісаренко. А монтував її чоловік Микола Комісаренко. Також дівчата подякували за співучасть у реалізації проєкту учасницям хореографічного колективу "Молодість" та власнику Креативного простору "Артинов" Андрію Піжевському за надану локацію для зйомок. Звукозапис здійснили у студії Вінницького обласного молодіжного центру "Квадрат". Загалом готували кліп близько місяця.

Додамо, це вже друга робота гурту на соціально-екологічну тему. Першу пісню дівчата присвятили проблемі шкоди від спалювання опалого листя.

Поділитися :