Новини

«Ланцюг незламних»: у Вінниці відбулась молодіжно-патріотична акція 

20 січня 2023, 16:55

Сьогодні на набережній Roshen близько 200 осіб взяли участь в акції присвяченій Дню Соборності України, яку ініціювали відділ молодіжної політики міськради та Вінницька молодіжна рада.

На сайті міськради зазначають, що студенти навчальних закладів міста, волонтери, військові та  небайдужа молодь, взявшись за руки, нагадали про акт злуки ЗУНР та УНР, який відбувся 104 роки тому. 

«Сьогоднішнім заходом ми мали на меті нагадати молоді про світлу сторінку в історії нашої держави, якою став акт злуки ЗУНР та УНР. Саме ланцюг незламних, який ми сьогодні створили нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за вільну Україну», – каже голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська.

З великою вдячністю за активність та небайдужість, до учасників заходу звернулась начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

«Цьогоріч ми стали ще сильнішими. Нас згуртувала війна. Військові, волонтери, лікарі, підприємці, і просто небайдужі люди, кожен на своєму місці щоденною працею наближають перемогу України. А створений молоддю ланцюг незламних – це символом нашої єдності та соборності! Ми сильний та витривалий народ, якому під силу все! Ми вистоїмо та відбудуємо», – додала вона.

Поділитися :