Новини

"Льодовий клуб" у Центральному парку імені Леонтовича перейде в комунальну власність міста

27 серпня 2021, 14:41

Завершити угоду з купівлі-продажу приміщення планують до 15 жовтня цього року.

Мерія планує зберегти спортивний профіль ковзанки: там продовжать тренуватися хокеїсти і фігуристи. Міський голова Сергій Моргунов зазначив, що торік власник об’єкту пропонував міській владі викупити 19/20 частки Льодового клубу за 34 мільйони гривень. На таку суму не погодилися, бо в мерії вважали її завищеною. Нині це питання відпрацьовано і порахували, що можливо придбати "Льодову арену" за дев'ять мільйонів. Але важливо, що на придбання цього об’єкта направляють кошти не міського бюджету, а обігові кошти комунального підприємства "Фонд муніципальних інвестицій".

"На сьогодні ми опрацювали це питання і порахували, що можливо придбати об'єкт за 9 млн. Але важливо, що ми не направляємо на купівлю цього об'єкта ні копійки бюджетних коштів, а КП "Фонд муніципальних інвестицій" суто за свої обігові кошти придбає цю частку майна, і таким чином спортивна Вінниця поповнить свою тренувальну базу", – зазначив міський голова.

Завершити угоду з купівлі-продажу приміщення планують до 15 жовтня цього року. Також міський голова нагадав, що у цьому році планується до здачі в експлуатацію ще один важливий об'єкт спортивної інфраструктури – оновлений спортивний комплекс з басейном на Янгеля.

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :