Новини

Масові заходи у Вінниці можна буде відвідати лише з ковід-сертифікатом, результатом ПЛР-тесту або експрес-тесту на антиген

4 листопада 2021, 16:42

З 8 листопада набувають чинності зміни до урядової постанови про карантинні обмеження.

Як повідомили на ФБ-сторінці вінницького академічного театру імені Миколи Садовського,  пред’явити можна паперовий ковід-документ  або завантажений в мобільному застосунку «Дія». Вінничани, які мають протипоказання до вакцинації, повинні пред’явити довідку від сімейного лікаря. В театрі побоюються, що такі ковідні обмеження можуть призвести до зменшення кількості глядачів. Каже головна режисерка  облмуздрамтеатру Таїсія Славінська.

«Це звичайно дуже лякає, тому що ми можемо взагалі лишитися без глядачів в такому випадку. По-перше, в театрі пізно почали опалювати, було дуже холодно. Випускали «Ромео і Джульєтта», готувалися до інших вистав і працювали в холоді, було +11. Як не намагалися гріти камінами, все одно таке велике приміщення не прогрієш, тому люди хворіли на застуди, ангіни. Пішла заміна вистав, бо один захворів, прийшов на роботу, іншого заразив, той заразив ще когось. Будемо сподіватися, що все буде добре», - каже пані Таїсія.

Поділитися :