Новини

Мають витримати аварійні відключення: у Вінниці замінили системи електропостачання у 16 будинках

12 жовтня 2023, 10:21

Усі роботи виконали на підставі звернень мешканців та на умовах співфінансування. Левову частку витрат було покрито з міського бюджету.

Як інформують у міській раді, нещодавно у Вінниці завершили капітальний ремонт систем електропостачання та електрощитових в будинках за адресами: вулиця Островського, 23, проспект Космонавтів, 67, вулиця Порика, 12.

“Робота по даних об'єктах була в основному направлена на заміну щитових та самої мережі. Обладнання має бути готове до роботи в умовах частих аварійних відключень електроенергії, які ми мали в минулий опалювальний період, у зв’язку з атаками ворога по енергетичній інфраструктурі країни. Розуміючи, що ця зима, як і минула, може бути досить складною, ми продовжуємо приділяти значну увагу зміцненню надійності будинкових систем електропостачання. Адже ці роботи дозволяють зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій", - зазначає директор департаменту житлового господарства Вінницької міськради Віталій Місецький.

Раніше представники підрядних організацій здійснили відповідні роботи за такими адресами: вул. Замостянська, 30; вул. В. Винниченка, 16; вул. Генерала Григоренка, 39, вул. Стельмаха, 41, вул. А. Первозванного, 2 А; просп. Юності, 26, вул. В. Порика, 37, вул. Келецька, 64/47А, вул. А. Первозванного, 26, вул. О. Антонова, 28; Немирівське шосе, 10, вул. Кропивницького, 20 та вул. Келецька, 41.

Загалом цього року заплановано капітально відремонтувати будинкові системи електропостачання в понад 20 будинках.

Поділитися :