Новини

Майже 1,5 млн грн виділили з міського бюджету Вінниці на реалізацію проекту "Безпечне місто"

29 червня 2021, 09:56

Придбають чотири комплекси відеоаналітики для розпізнавання номерних знаків автівок. 

Про це йшлося під час чергової сесії Вінницької міської ради. Також депутати підтримали рішення, яке стосується вінницьких рятувальників. Як зауважив міський голова Сергій Моргунов, для пожежної частини, яка обслуговує нашу громаду, виділять 800 тис. грн на придбання спецавтомобіля.

"Ви знаєте, що ми кожного року здійснюємо підтримку Служби з надзвичайних ситуацій у першу чергу, щоб кожен вінничанин міг отримати допомогу рятувальників. Ще враховуючи наші недавні трагічні події, ми у подвійному режимі і з увагою повинні слідкувати за всіма проблемами, які пов'язані з надзвичайними ситуаціями у Вінниці. З 2010 року ми вже передбачили біля 10 мільйонів на закупівлю техніки, обладнання, форми і т.д., сьогодні ми передбачаємо 800 тисяч гривень на підсилення матеріально-технічної бази наших рятувальників", – розповів Сергій Моргунов.

Для соціальних працівників, які обслуговують підопічних на приєднаних територіях (а саме: у селах Вінницькі Хутори, Великі Крушлинці, Малі Крушлинці, Гавришівка, Писарівка, Щітки та Стадниця), придбають шість велосипедів. У цих селах дев’ять працівників Територіального центру соціального обслуговування працюють з майже сотнею людей. Оскільки у селах немає громадського транспорту, велосипеди їм вкрай необхідні.

Поділитися :