Новини

Минулої доби на Вінниччині бійці ДСНС ліквідували три пожежі

27 квітня 2023, 11:23

Протягом минулої доби рятувальники тричі виїжджали на ліквідацію пожеж, які відбувались на території Немирівської, Шпиківської та Калинівської територіальних громад. 

Як повідомили на сторінці ГУ ДСНС у Вінницькій області, 26 квітня о 17:09 сталось пожежа в с. Подільське Немирівської територіальної громади. Загоряння виникло через коротке замикання. Його швидко ліквідували. 

Ще одна пожежа трапилась 26 квітня о 22:17. Горів продуктовий магазин в с.Торків Тульчинського району. Бійці ДСНС оперативно ліквідували загорання на площі 10 кв.м та не допустили поширення полум’я на все приміщення. Причиною пожежі також стало коротке замикання електромережі.

Вночі, 27-го квітня о 01:15 надійшло повідомлення про третю пожежу за добу, яка трапилась на території господарчої споруди в м.Калинівка. Вогнем охоплено дах господарчої споруди на площі 100 кв.м. 

 "О 02:00 пожежу локалізовано, а о 02:41 ліквідовано. Причина, що призвела до загорання встановлюється фахівцями. До ліквідації даної пожежі залучалося чотири чоловіки особового складу та один спецавтомобіль", - заявляють в ДСНС.

Рятувальники ДСНС вкотре закликають вінничан дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті, адже вони збережуть ваше життя та майно від вогню.

Поділитися :