Новини

Міський голова Сергій Моргунов подякував вінницьким педагогам за їхню силу волі, відданість дітям, небайдужість

30 вересня 2022, 09:17

У Вінниці нагородили 67 педагогічних працівників закладів освіти.

Як повідомляє міська рада, 29 вересня, з нагоди Дня працівників освіти, нагородили педагогів, які з початку військової агресії активно долучились до волонтерської діяльності.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради педпрацівники закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти отримали премії у розмірі 500 грн та Подяки за вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, сумлінну працю, високу професійну майстерність.

Ці люди заслуговують безмежної поваги громади. Два роки ковіду, дистанційка, тепер – повномасштабна війна… Подякував нашим педагогам за їхню силу волі, відданість дітям, небайдужість. Ви не тільки робили усе, щоб навчання тривало, ви першими зустрічали людей, які рятувалися від обстрілів, допомагали розвантажувати і сортувати гумвантажі та плели маскувальні сітки, готували кулінарні обіди - адже заклади освіти фактично перетворились у волонтерські центри. Пишаюсь вінницькою командою! Ви – сила громади», - привітав освітян міський голова Сергій Моргунов.

Як зауважила директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко, з перших днів повномасштабного вторгнення росії педагоги долучаються до волонтерської діяльності. Гуртожитки ПТНЗ та загальноосвітні заклади з перших днів приймали та приймають переселенців з тимчасово окупованих регіонів України та регіонів, в яких ведуться активні бойові дії. 

«Тому сьогодні хочеться привітати кожного освітянина, який усіма своїми силами та діями наближає нашу Перемогу. Пишаюся Вами, мої дорогі,» - наголосила директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.

Поділитися :