Новини

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов лідер рейтингу найвідповідальніших мерів

21 жовтня 2020, 11:00

За версією аналітичного порталу “Слово і Діло”, міський голова Вінниці Сергій Моргунов за п’ять років на посаді мера виконав 73%  даних ним обіцянок. І це найкращий показник рівня відповідальності міських голів України.

Аналітичний портал "Слово і Діло" опублікував оновлений рейтинг відповідальності мерів міст за кількістю даних обіцянок. Вінницький міський голова Сергій Моргунов у ньому продовжує утримувати позицію лідера за рівнем відповідальності, який наразі становить 73%. Загалом журналісти видання зафіксували 213 обіцянок очільника Вінниці, з яких вже 155 ним виконано, а 23 - у процесі виконання.

Зазначається, що  аналітики видання під час підрахунків брали до уваги всі обіцянки – передвиборчі зразка 2015 року, а також поточні: виконані, провалені, і ті, що досі перебувають в процесі реалізації.

Складаючи підсумковий рейтинг відповідальності міських голів за п’ять років роботи, ми зробили акцент саме на кількості виконаних обіцянок. Адже деякі мери дали їх понад 300, значну частину з яких виконали, але були й такі, що взяли на себе лише кілька десятків публічних зобов’язань і не змогли реалізувати навіть половину. При цьому ми також вирахували процентне співвідношення виконаних та провалених намірів, - йдеться у статті. 

Нагадаємо, що у березні рівень відповідальності Сергія Моргунова щодо даних ним обіцянок, за оцінкою «Слово і Діло» становив  67%.

Отож, порівно з іншими мерами, у Сергія Моргунова найбільший відсоток виконаних ним обіцянок,  і цей показник  вивів його у лідери рейтингу найвідповідальніших мерів України. 

 

Поділитися :