Новини

Міський голова запитав думку вінничан щодо доцільності проведення Дня міста

30 червня 2021, 15:57

Раніше свято перенесли, аби не наражати містян на небезпеку.

Як зауважив на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Сергій Моргунов, минулого року від святкування Дня міста відмовились в останній момент. Попри те, що готувались у рамках, які дозволяла епідситуація.

"Та здоров’я і безпека вінничан – це найбільше, що має значення. Тому довелось оперативно переформатувати святкування в онлайн", – розповів Сергій Моргунов.

Міський голова наголосив на тому, що впевнений, що прийняте рішення було правильним. Адже завдяки запровадженим обмеженням Вінниця не перетнула "червоної" межі карантину.

"Вінничани нас підтримали і зрозуміли. Дякую усім за витримку! Слава Богу, напруга з COVID-19 спала, і ми потроху повертаємось до звичного життя. Тому сьогодні я хочу звернутися до моїх підписників, щоб почути вашу думку. Як ви ставитесь до відновлення наших традицій зустрічі Дня міста, якщо епідеміологічна ситуація буде стабільною?", – запитав міський голова.

Під опублікованим дописом вінничани вже почали висловлювати свою думку. Більшість містян підтримує ідею відновлення святкування Дня міста.

 

Поділитися :