Новини

«Місто соняшників», фудкорти та концерти на Волошковій: які розваги чекають на вінничан у День міста

2 вересня 2020, 16:38

Локація «SunFlower City» (місто соняшників – англ.) розгорнеться 11 вересня з 16:00 до 19:30 по вулиці Волошковій біля Літнього театру. Тут проходитимуть концерти, інтерактиви та конкурси та розмістять фуд-корти.


Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради. У районі олійно-жирового комбінату активності відбуватимуться біля нової сцени з амфітеатром, яку завершують будувати у рамках конкурсу «Бюджет громадських ініціатив».

– Мешканці люблять проводити час біля озера по вулиці Волошковій. Ця територія останнім часом активно змінюється, вона стає більш комфортною для відпочинку. Це улюблене місце для місцевої малечі, адже минулого року тут облаштували дитячий майданчик з гірками, схили покрили штучною травою, поставили лавочки. Наразі тут облаштовують сцену з амфітеатром.  Важливо, що проєкт по її будівництву запропонували самі вінничани й голосували також мешканці міста. Тепер тут проходитимуть концерти, свята, будуть організовувати дозвілля для людей. Вперше залучимо цю сцену на День міста. Ми дуже чекаємо свята та активно до нього готуємось, – каже депутатка міської ради Алла Власюк.

Фото: www.vmr.gov.ua

За словами начальниці відділу культурно-мистецьких проєктів та організаційно-масової роботи Тетяни Маєвської, на вінничан чекатиме концертна програма від місцевих колективів. Будуть фотолокації з соняшниками, інсталяції, різні конкурси та розваги для дітей від аніматорів. 

Поділитися :