Новини

Митці України підтримують ЗСУ

13 січня 2023, 12:30

Від перших днів війни популярний український співак, композитор, лідер гурту «ТіК» Віктор Бронюк організував команду однодумців-волонтерів, персонально був на «передовій» як із концертними виступами, так і з допомогою для української армії.

Благодійний фонд «Подільська громада», який очолює Віктор також на сьогодні є однією з активних організацій, яка динамічно і всебічно підтримує ЗСУ та внутрішньо переміщених осіб.

«На сьогодні, окрім всього, я є бійцем спеціального логістичного підрозділу сил Територіальної оборони, працюю в ЗСУ як військовослужбовець. Постійно в роботі, в динаміці, плануємо багато виїздів за гуманітарними, медичними, продуктовими вантажами, а також знаходимо автівки, елементи озброєння та спец обладнання для ЗСУ» - сказав Віктор в ефірі проекту «Рефлекторія».

Майже 10 місяців війни Віктор не створював пісень… Каже, що не було ані часу, ані настрою, ані натхнення. Разом із тим, відчуваючи увесь трагізм та жахи того, що роблять російські загарбники в Україні, натхненний стійкістю і подвигами українських військових та цивільних громадян Віктор і гурт «ТіК» в грудні 2022 року створили композицію «Журавлі». 

«Існує легенда, що саме із журавлями душі загиблих воїнів повертаються до рідної землі і своїх домівок, де досі чекають... Саме тому нову пісню ми назвали «Журавлі» — говорить фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк.

Нову пісню гурт «ТІК» присвятив пам’яті всіх, кого забрала війна. Кліп на нову пісню «ТІК» зняв режисер Роман Веркулич, з яким гурт співпрацює вже багато років.

Поділитися :