Новини

Міжрегіональний гумштаб організував ще один захід для дітей пільгових категорій у Вінниці

14 березня 2024, 17:07

Активно провести час та вперше встати на ковзани мали змогу близько п'ятдесяти маленьких вінничан. Похід на ковзанку до «Льодової арени» влаштували для малечі із сімей Захисників та Захисниць, вимушених переселенців, багатодітних родин та тих, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Як повідомили на сайті Вінницької міської ради, днями Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб організував для дітей в межах акції «Діти мають право на дитинство» розваги. Близько п'ятдесяти маленьких вінничан мали змогу не лише чудово провести час, але й вперше встати на ковзани.

Депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Теймур Абушов переконаний, що кататись на ковзанах - це приємно та корисно. Дітлахам потрібні позитивні емоції. Його колега Антоніна Іващук розповіла, що на подію зібралися як діти у супроводі батьків, так і старші - віком від 4 до 14 років, які з великим задоволенням каталися на ковзанах. Дві третини з них вперше вийшли на лід.

«Дітям дуже важливо дарувати емоції та нові враження. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб вкотре довів, що кожна дитина має право на дитинство», – доповнила Антоніна Іващук.

Пані Світлана, мама чотирирічної Маргарити, поділилась своїми враженнями, розповідаючи про те, що вперше разом з донькою опановували катання на ковзанах. 

Довідка: Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб (Гуманітарний штаб) створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.

Поділитися :