Новини

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб організував дозвілля для вінницької малечі

28 лютого 2024, 12:24

Пів сотні діток віком від 1 до 14 років відвідали один з найбільших дитячих розважальних центрів у Вінниці – «Країні мрій». Там вони бігали наввипередки, стрибали на батутах, з’їжджали з гірок, гуляли в лабіринтах та багато сміялися.

Як розповідають на сайті Вінницької міської ради, команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу спільно з Вінницькою міською радою вже вкотре урізноманітнює дозвілля для діток пільгових категорій.

Батути, басейни з кульками, лабіринти, гірки з тюбами, аерохокей, бізіборди, «Дитяче містечко професій» – дітлахи проводили час на різних локаціях.

"Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб допомагає і військовим, і переселенцям, і наймолодшим дітлахам. Йдеться і про передачу військової допомоги, і про продуктові набори для різних верств населення, і про розваги для дітлахів. Ми будемо продовжувати працювати над важливим напрямком роботи – підтримкою дітей пільгових категорій", – зауважив депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Дмитро Мира.

Координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Олександр Мельник також зазначив, що такі заходи необхідні для усієї малечі громади.

"Ми працюємо, щоб підняти дітям настрій, адже усі малюки заслуговують на цікаве дозвілля. Отож, працюємо далі, щоб подарувати їм щасливе дитинство", – сказав Олександр.

Також у межах заходу для діток провели майстерклас з миловаріння. У процесі малеча дізналась основні принципи миловаріння, почула поради для подальших експериментів та виготовила мило у патріотичних кольорах.

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб (Гуманітарний штаб) створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :