Новини

Можливість поспілкуватись та перезавантажитись: у Вінниці провели спортивний захід для військових на реабілітації

9 лютого 2024, 13:03

Участь у спортивній події взяло 25 Захисників та Захисниць. Вони змагались у дартс, теніс, шахи, шашки та баскетбол.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, на заході, який пройшов 8 лютого на базі одного зі спорткомплексів міста, військовослужбовці брали участь як в індивідуальних, так і в командних змаганнях, створюючи конкурентну та одночасно дружню атмосферу.

Вони змагались у таких видах спорту, як дартс, теніс, шахи, шашки та баскетбол.

«Ми дякуємо Захисникам та Захисницям за оборону. Раді що можемо організовувати такі спортивні заходи для військовослужбовців. Сьогодні в межах дружніх змагань для наших Захисників облаштували різнопланові майданчики, аби кожен обрав той вид спорту, який йому до душі», – зазначає голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський.

Оборонці товариські змагання сприйняли позитивно. Своїми враженнями від заходу поділився Захисник України Армен. Чоловік з 24 лютого 2022 року пішов добровольцем у ЗСУ. Спочатку обороняв Київщину, згодом був у гарячих точках інших областей. Своє поранення отримав на Запоріжжі.

«На мою думку, такі спортивні заходи корисні, особливо в такий непростий для українців час. Тут є побратими з якими можна поділитись думками та зіграти у спортивні ігри, попри отримані травми», – підсумував оборонець.

Організатори сподіваються, що такі спортивні зустрічі стануть регулярними та нададуть військовим можливість поспілкуватись та перезавантажитись.

 


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :