Новини

На 34 особи більше ніж торік: на Вінниччині зареєстровано 189 офіційних мільйонерів

15 вересня 2022, 15:33

 Під час цьогорічної деклараційної кампанії, упродовж останніх 8-ми місяців, доходи понад 1 млн грн задекларували 189 вінничан.

Про це повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у Вінницькій області Олег Мартинюк. За його словами, загальна сума, задекларованого вінницькими мільйонерами доходу перевищила 764,8 млн грн. Через податкових агентів вони вже сплатили близько 17,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та понад 2,4 млн грн військового збору. Після проведених перерахунків – мають доплатити у бюджет майже 20,9 млн грн ПДФО та близько 2,2 млн грн військового збору. 

Також Олег Мартинюк пояснив, що за статистикою найбільша кількість декларантів отримали свої мільйони від доходу з продажу рухомого та нерухомого майна – це 34 особи. Ще 14 задекларували доходи у вигляді дивідендів та зарплати. Іноземні доходи отримали 13 мільйонерів. Дохід у вигляді спадщини – 9 вінничан. Дохід від здійснення незалежної професійної діяльності задекларувало 10 осіб. По декілька осіб заявили доходи від операцій з інвестиційними активами, доходи від надання майна у лізинг та доходи у вигляді роялті.

Загалом упродовж 8-ми місяців про свої тогорічні доходи прозвітувало 17,2 тисячі вінничан, котрі задекларували понад 1 млрд 832,5 млн грн доходів, – підсумував посадовець.  

Поділитися :