Новини

На базі індустріального парку "ВінІндастрі" планують збудувати два нові підприємства

8 березня 2023, 10:22

Такими є наміри потенційних інвесторів, з якими міський голова Сергій Моргунов підписав меморандуми про порозуміння. 

Як зазначив у своєму ТГ-каналі очільник громади, Меморандум про співпрацю підписали одразу з двома підприємствами – ТОВ "СмартЛайн" і ТОВ "ВІЗАРДІ". 

"СмартЛайн" спеціалізується на виробництві обладнання для порошкового фарбування металовиробів. Керівник підприємства Олександр Бебах розповідає, що асортимент продукції широкий. Йдеться про автоматичні лінії порошкового фарбування, автоматизовані камери з пістолетами-напилювачами, лінії попередньої підготовки, конвеєрні системи, печі полімеризації, гальванічне обладнання, допоміжне обладнання, витратні матеріали, запасні частини тощо.

“Ми відкрили цех з металообробки у Вінниці в 2009 році та почали надавати відповідні послуги клієнтам. Згодом вирішили зробити реверс-інжиніринг та почали нарощувати свої потужності, — розповідає Олександр Бебах. — Ми хотіли б побудувати виробничо-складські приміщення з адміністративними будівлями, загальна площа об'єктів складатиме до 5000 кв. м. Розраховуємо на створення близько 120 нових робочих місць”.

Підприємство співпрацює з 280 іншими фірмами і працює на експорт. Йдеться про Німеччину, Польщу, Чехію та Молдову.

Компанія "Візарді" спеціалізується на металообробці в галузі будівництва і сільського господарства.

“Виготовляємо будівельні металоконструкції, оздоблювальні конструкції в новобудовах, корпусні щитові та електрощитові тощо. Прагнемо масштабувати свої потужності і тому плануємо почати будівництво відповідного заводу загальною площею у 8 тисяч кв. м. Загалом буде створено близько 120 нових робочих місць”, - говорить директор “Візарді” Вячеслав Ковальчук.


Більше новин – у нашому ТГ-каналі: mnb_vinn


Підприємці додали, що в подальшому планують залучати роботизацію та автоматизацію на виробництві.

"Для нас важливо посилювати промисловий потенціал Вінниці. Від цього залежить і життєдіяльність нашої громади, і економічна спроможність, яка в тому числі впливає на можливості підтримки Збройних Сил. Продовжуємо працювати, щоб залучати інвестиції", - каже Сергій Моргунов.

Поділитися :