Новини

На базі вінницького VinSmart Центру створили цифровий навчальний простір

13 січня 2023, 17:23

Такий простір створено, щоб забезпечити вінницьких школярів доступом до Інтернету для навчання, під час відключень електроенергії. 

Як повідомляють у міськраді, Save the Children оголошує безкоштовний табір у цифрових навчальних просторах. Такі діють і в нашому місті. 

«Користь цього табору у тому, що діти зможуть познайомитись з віртуальною реальністю, відвідавши визначні місця нашої України. Спробують самостійно попрацювати на графічній платформі, де разом з нашими наставниками здобудуть та вдосконалять навички створення сучасних листівок, постерів та презентацій», – зазначає супервізор Цифрового Навчального простору для дітей Катерина Гундорова.

У Вінниці діє вже два таких простори, один з яких на базі VinSmart ЦЕНТРУ. Вони призначені для дітей віком 8-15 років, аби все більше школярів громади були забезпечені безперервним навчальним процесом.

Локації таборів:

  • вул. Чайковського 15 Б;
  • вул. Юності 10/23.

Дата проведення денного табору 16-27 січня. Проте після завершення дії табору, робота Простору не зупиниться, тому усі охочі зможуть надалі користуватись технічним оснащенням.

Прохання зареєструватись до 15 січня.

Реєстрація в Цифровому таборі тут.

Додаткова інформація за тел.: 099 362 79 43 (Катерина).

Поділитися :