Новини

На базі Жмеринського вищого професійного училища діє волонтерський центр «Маскувальні Феї»

14 березня 2024, 10:48

У центрі плетуть маскувальні сітки, шиють маскувальні костюми, виготовляють окопні свічки, розпалювачі й багато чого іншого. Днями від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу волонтерам передали сітки та тканину до них.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий.

Волонтерський центр діє у Жмеринському вищому професійному училищі. Його назва – «Маскувальні Феї».

"Правильна назва! Здається, що працюють добрі чаклунки та чаклуни. Враження – неймовірні! Передусім – від такого ентузіазму, згуртованості та щирості волонтерів. Викладачі, майстри, учні – до роботи долучився весь колектив закладу", – наголосив Вячеслав Соколовий.

У центрі плетуть маскувальні сітки, шиють маскувальні костюми, виготовляють окопні свічки, розпалювачі й багато чого іншого. Днями від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу волонтерам передали сітки та тканину до них. Підтримка волонтерської ініціативи Гумштабом відповідає пріоритету "Стійкість"

"І все це роблять якось по-особливому творчо, з душею. Впевнений, ті, кому ці речі призначаються, відчувають енергетику тих, хто їх створив. «Маскувальні Феї», ви всі – великі молодці! Хай у вас не болять руки, і все, що ви робите, допомагає нашим воїнам наближати Перемогу!" – підсумував голова обласної Ради.

Фото: фб/Вячеслав Соколовий

Поділитися :