Новини

На дорогах Вінниці відновили 17 км повздовжньої розмітки

28 квітня 2022, 08:50

Роботи стартували місяць тому.

Як ідеться на сайті міської ради, роботи по відновленню дорожньої розмітки розпочали з площі Гагаріна, адже тут інтенсивний рух автомобілів та пролягає багато маршрутів громадського транспорту. Згодом бригади перейшли працювати на площі Героїв Майдану та Героїв Чорнобиля.

"Наразі поновлена розмітка у середмісті, а також на вулицях: Пирогова, Комарова, Хмельницьке та Барське шосе та в районі Електромережі. Від початку робіт поновили 17 кілометрів поздовжньої та 2700 м2 поперечної розміток", - говорить директор КП "СМЕД ОДР" Сергій Чернов.

Цієї весни у планах оновити 120 кілометрів поздовжньої та 14 тисяч м2 поперечної розмітки. За сухої і теплої погоди роботи планують завершити до середини червня.

"Зважаючи на воєнний стан та комендантську годину, цьогоріч бригади комунального підприємства "Спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху" працюють лише в денний час. Ми розуміємо, що це створює незручності для учасників дорожнього руху, але просимо вінничан з розумінням ставитись до проведення цих робіт. Адже дорожня розмітка важлива для безпеки усіх учасників руху – як для водіїв, так і для пішоходів", - розповідає Сергій Чернов.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :