Новини

На Вінниччині 16-річну дівчину підозрюють у вбивстві матері

11 жовтня 2021, 13:05

Донька нанесла близько 30 ножових поранень та сховала тіло потерпілої в колодязь.

Як інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області, інформація про зникнення 35-річної мешканки Козятинської ТГ надійшла до поліції від її свекрухи 9 жовтня. Заявниця повідомила, що жінка зникла напередодні ввечері. 

Під час обстеження території села правоохоронці натрапили на сліди крові біля колодязя на подвір'ї сусіднього недобудованого будинку. Всередині знаходилось тіло зниклої жінки, прикидане камінням та старим одягом. На підставі зібраних слідчо-оперативною групою поліції доказів під підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину потрапила неповнолітня дочка загиблої.

З'ясувалось, що під час сварки в кухні підозрювана нанесла матері близько 30 ножових поранень. Після цього на тачці вивезла тіло вбитої та вкинула його в колодязь. Аби приховати сліди злочину, зловмисниця прибрала в хаті, сховала свій закривавлений одяг та знаряддя вбивства – кухонний ніж. 

"Підозрювану затримали в процесуальному порядку. Слідчі оголосили неповнолітній зловмисниці про підозру у вчиненні умисного вбивства відповідно до ч.1 ст.115 КК України. За вбивство матері їй загрожує до 15 років ув’язнення", – розповів начальник карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрій Дамзін.

Поділитися :