Новини

На Вінниччині Червоний Хрест запускає проєкт "Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування"

17 червня 2024, 10:00

Учасниками можуть стати тільки люди, які відносяться до вразливих категорій населення.

Як повідомляють на сайті Товариства Червогоного Хреста України, мета проєкту — допомогти людині отримати навички та знання, які вдосконалюватимуть її професійно, щоб в подальшому легше було влаштуватись на роботу. Тобто це навчальна платформа для отримання нової професії або покращення знань в існуючій професії.

Проєкт передбачає проведення інформаційних сесій, після яких слідують індивідуальні консультації для кожної особи, що виявила таке бажання, під час яких визначають знання та вміння людини.

Наголошуємо, що людина, яка бажає долучитись до проєкту, може або пройти безкоштовне навчання або подати заявку на отримання мікрогранту для відкриття бізнесу. Одночасно долучитись до обох напрямків учасник не може.

Безкоштовне навчання – це отримання нової професії або підвищення кваліфікації для кращого працевлаштування. ВПО чи інші вразливі категорії населення можуть отримати навички та знання, щоб швидше знайти роботу за місцем проживання. Людина проходить підготовку та отримує емоційну підтримку, щоб стати більш затребуваним кандидатом і знайти роботу відповідно до бажаної професії, оплати та умов праці.

Або ви можете подати бізнес-план на отримання мікрогранту для відновлення втраченого чи відкриття нового бізнесу. Виплати зможуть до 60 людей у кожному з 5 регіонів, які втратили бізнес або мають готовий план для відкриття власної справи. Це ВПО, ветерани та їхні сім’ї, люди з інвалідністю тощо.

Поділитися :