Новини

На Вінниччині чоловік погрожував підірвати будинок колишньої співмешканки, яка відмовила йому в примиренні

27 листопада 2020, 09:52

62-річний чоловік побив колишню співмешканку, зачинився в її будинку та погрожував вбити працівників поліції, які приїхали на виклик.

26 листопада до Хмільницького відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що колишній співмешканець проник у її будинок та почав бити, після того як вона відмовила йому у примиренні. Заявниця втекла з дому, а її кривдник зачинився у будинку. Про це інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області. 

Зловмисником виявився 62-річний чоловік, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. За словами начальника хмільницької поліції Валерія Романюка, для припинення правопорушення на місце події виїхав екіпаж поліції. На вимогу поліцейських відчинити двері та звільнити помешкання потерпілої чоловік відреагував агресивно. Зловмисник почав погрожувати вбивством інспекторам поліції та висловив готовність підірвати будинок. Під час перемовин з правопорушником один з працівників поліції збив засув на дверях, схопив зловмисника та витягнув його на вулицю. Під час огляду будинку виявилось, що на кухонній плиті чоловік увімкнув газ. 

Слідство розпочало кримінальні провадження за чотирма статтями кримінального кодексу: ч. 2 ст.15 ч.2 ст. 194 ККУ (замах на умисне знищення або пошкодження майна), ч. 1 ст.125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження), ст. 162 ККУ (порушення недоторканості житла) та ч.1 ст. 348 ККУ (посягання на життя працівника правоохоронного органу). Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Поділитися :