Новини

На Вінниччині чоловік повідомив про замінування лікарні

30 червня 2021, 12:30

Інформація надійшла до поліцейських Козятина о пів на першу ночі 30 травня.

Як інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області, невідомий розповів правоохоронцям, що він замінував місцеву лікарню і незабаром там станеться вибух.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінолог зі службовим собакою. Поліцейські перевірили приміщення лікарні та прилеглу територію. Повідомлення про замінування виявилося хибним.

"В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили власника мобільного телефону, з якого надійшов виклик та протягом години затримали його на одній з вулиць міста. Ним виявився 26-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до відповідальності за адмінправопорушення", – повідомляють у поліції.

Чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння. Наразі він затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч.2 ст. 259  ККУ (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Санкція статті передбачає до 8 років ув’язнення.

Поділитися :