Новини

На Вінниччині чоловік вбив свою співмешканку, а тіло заховав у сараї

25 червня 2024, 10:02

Зловмисника затримали в Черкаській області. Йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Як інформують на сайті ГУНП Вінниччини, 21 червня поліції надійшло повідомлення від жительки Теплицької територіальної громади про те, що вона виявила труп своєї сусідки у сараї. 

Оперативники встановили, що злочин трапився ще 17 червня. Протягом кількох годин поліцейські встановили усіх, з ким напередодні спілкувався померла та перевірили їх.

Правоохоронці встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився 58-річний співмешканець потерпілої. Затримали його у Черкаській області, куди він втік після вчинення злочину. 

Попередньо між чоловіком та його співмешканкою виник конфлікт під час розпиття алкоголю. В результаті зловмисник почав бити жінку кулаками від чого остання померла на місці. 

Як з’ясувалось, у 2015 році правопорушник вчинив аналогічний злочин, за що 8 років і 8 місяців провів за ґратами та був звільнений з місць позбавлення волі в жовтні 2023 року.

"За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури слідчі слідчого управління повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (очевидне вбивство). Суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення", - коментують у поліції.


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :