Новини

На Вінниччині чоловік вбив жінку через ревнощі

11 червня 2024, 13:21

Чоловіка засуджено до 12 років позбавлення волі.

Як зазначається на сайті Вінницької обласної прокуратури, трагічна подія сталася у травні 2021 року. У квартирі підсудного його співмешканка розпивала алкоголь зі своїм знайомим. Коли додому прийшов господар – на основі ревнощів між ними виник конфлікт. Чоловік наніс жінці численні удари по голові, тулубу, нижніх та верхніх кінцівок. А сам пішов розпивати спиртне зі знайомим.

Повернувшись додому напідпитку, чоловік продовжив бити жінку по обличчю та задушив подушкою. Потерпіла померла на місці пригоди.

"Прокурор під час судових слухань довів умисність дій чоловіка та надав докази його винуватості з якими погодився суд. За публічного обвинувачення прокурора Хмільницької окружної прокуратури місцевого жителя судом визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України – у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині", - йдеться в повідомленні.

Його засуджено до 12 років позбавлення волі. Наразі вирок законної сили не набрав. До набрання вироком законної сили засуджений перебуватиме під вартою.

Фото: ілюстративне

Поділитися :