Новини

На Вінниччині чоловік з молотком напав на подружжя

25 серпня 2023, 14:33

25-річному правопорушнику загрожує до 15 років позбавлення волі. Також у поліції є докази причетності затриманого ще до 2 крадіжок.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, до домівки потерпілих зловмисник вдерся через вікно та почав їм погрожувати й вимагати гроші. Отримавши відмову, нападник знайшов у будинку молоток і почав ним бити жінку та чоловіка. Після нападу зловмисник відібрав у подружжя мобільні телефони та втік. 

Про злочин поліцію повідомив односелець подружжя, який прийшов їх провідати. Поліцейські оперативно встановили місце перебування нападника та затримали його на одній із вулиць населеного пункту. 

Затриманий прийшов до будинку потерпілих, знаючи, що вони вдома самі. Він розбив вікно та проник до однієї з кімнат. Погрожуючи розправою 58-річному чоловіку та 62-річній жінці, зловмисник вимагав у них гроші. Почувши, що у потерпілих немає заощаджень почав їх бити молотком. Коли на територію подвір’я прийшов сусід, зловмисник забрав у подружжя телефони та втік через інше вікно. 

25-річного чоловіка поліцейські уже затримували 20 серпня за вчинення крадіжки та пограбування.

"Наразі розбійник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, незабаром йому повідомлять про підозру. За вчинення особливо тяжкого злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), затриманому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна", - коментують в поліції.


Фото: ГУНП у Вінницькій області 

Поділитися :