Новини

На Вінниччині чоловіка засудили до довічного ув’язнення за вбивство фермерів

17 січня 2022, 10:31

Злочинець викрав з будинку потерпілих сейф.

У травні минулого року чоловік з двох рушниць розстріляв подружжя. Поліцейські працювали з місцевим населенням, збирали інформацію щодо осіб, схожих за одягом та прикметами, зображеними на відео. Була перевірена  велика кількість людей, автомобілів, які того дня вранці перебували в  районі вбивства. Відпрацювали коло спілкування потерпілих та усі можливі версії, зупинившись на ключовій – вбивство з корисливих мотивів, адже в полі, за два кілометри від будинку загиблих поліцейські знайшли сейф зі слідами злому, в якому знаходились кілька сотень доларів. 

Після затримання зловмисник показав поліцейським місце, де він заховав знаряддя злочину – дві мисливські рушниці. Про це повідомляють на сайті Нацполіції Вінниччини. Частину привласнених коштів слідчі вилучили під час проведення обшуків за місцем його проживання.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


13 січня суд першої інстанції визнав 31-річного підсудного винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій), п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох осіб з корисливих мотивів) та ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та засудив його до довічного позбавлення волі.

Читайте також:
Розбив вкрадене авто: на Вінниччині розшукали правопорушника

Поділитися :