Новини

На Вінниччині двоє нетверезих чоловіків нанесли смертельні тілесні ушкодження 28-річному юнаку

5 січня 2021, 09:46

Зловмисники побили потерпілого, затягнули його за зупинку та залишили помирати.

2 січня вінницькі поліцейські затримали двох зловмисників, які неподалік зупинки громадського транспорту в селі Кордишівка через раптовий конфлікт нанесли умисних ушкоджень 28-річному місцевому жителю. Побитого чоловіка зловмисники затягнули за зупинку та покинули помирати. Про це ідеться на сайті Національної поліції у Вінницькій області.

Потерпілого виявив випадковий перехожий та повідомив про це поліцію. Протягом години правоохоронці встановили особу вбитого. За слідами, з залученням службового собаки, оперативники встановили маршрут руху загиблого, після цього почали подвірний обхід мешканців села Кордишівка, аби з’ясувати, де і з ким останній раз бачили потерпілого. В результаті розшукових заходів через 4 години поліцейські затримали двох жителів села Флоріанівка віком 29 та 35 років. Молодший з чоловіків раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежів. 

"Були в сусідньому селі, потом ішли від брата. Там побилися хлопці, я це все бачив. Був як співучасник. Я по своїй глупості нагнувся, тоже вдарив його рукою в обличчя, десь в область щоки. Потом вдарив його ще раз приблизно туди саме. Третій раз хотів вдарити, він відвернувся, і я розбив собі руку. Я пішов мити в калюжі руки, а Іван там потягнув його за остановку. Що вони там робили приблизно 10 мінут, я не знаю", - розповів один зі зловмисників.

Попередньо встановлено, що затримані 1 січня приїхали в село Кордишівку у справах. Один з них був знайомий з потерпілим, і вони разом розпивали спиртні напої. Дорогою додому між чоловіками спалахнув раптовий конфлікт, під час якого почалась бійка. Отримані потерпілим ушкодження виявились несумісними з життям.   

Поділитися :