Новини

На Вінниччині медичним працівникам надаватимуть безкоштовні юридичні онлайн-консультації

25 вересня 2023, 12:38

Фахову первинну консультацію юристів можна буде отримати щоп'ятниці.

Як повідомляють на фейсбук-сторінці обласного департаменту охорони здоров'я та реабілітації, фахівці відділу правового забезпечення департаменту спільно із представниками регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області консультуватимуть медичних працівників.

Щоп’ятниці з 12:00 до 14:00 можна буде зателефонувати за номером +380973646558 та отримати фахову первинну консультацію юристів з можливістю відеопідключення.  

"Щодня до відділу правового забезпечення нашого департаменту телефонують працівники медичних закладів із різними питаннями. Хтось має особисті питання, в когось питання по нарахуваннях заробітної плати чи будь-які інші. Ми побачили необхідність залучити ще фахівців для надання фаховою юридичної допомоги. Домовилися із керівницею регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Мариною Лукіяновою про співпрацю. Сподіваємося, це буде корисний проєкт для медичних працівників", - зазначила директорка департаменту Ольга Задорожна.

Усі медичні працівники можуть отримати безоплатну первинну правничу допомогу з будь-яких правових питань.  

Фото: Обласний департамент охорони здоров'я та реабілітації

Поділитися :